Om Codecs.dk:

DMC Media offentliggjorde Codecs.dk i slutningen af 2006 som en service, hvor brugere kunne downloade video og audio codecs. Vores ambition med Codecs.dk har altid været at tilbyde vores brugere og læsere programmer med danske anmeldelser, samt guider til programmerne. I starten af 2008 begyndte Codecs.dk at tilbyde brugerne relevante nyheder, som en tilføjelse til Codecs.dks download og guide service.

Fra 1. oktober 2008 udvider vi vores ambitioner med Codecs.dk - vi vil være en kvalitetsside med fokus på codecs, multimedia software, bruger-guider og IT-nyheder. Codecs.dk skal forsat levere de mest populære codecs og samtidigt tilbyde de nyeste IT-nyheder fra ind- og udland. For at nå vores målsætning har vi skiftet design og tilknyttet 3 medarbejdere til at levere læsestof og indhold af høj kvalitet på Codecs.dk.

Redaktionen bag Codecs.dk

Codecs.dk's redaktionelle stab består af medarbejdere, der alle arbejder med IT i deres hverdag. Medarbejderne skriver artikler og nyheder uafhængigt af kommercielle interesser - og er kun tilknyttet selskabet bag Codecs.dk, DMC Media ApS. Ønsker du at tippe redaktionen om en relevant IT-nyhed, så send venligst dit tip til [email protected]

Tilknyttede medarbejdere

Christopher V. Hammer, Ansvarshavende - [email protected]

Martin M. Jørgensen, Content manager - [email protected]

Magnus Olsson, Regions manager - [email protected]

Nyhedsmail