Online spil

Clash of Clans

Har du altid drømt om at bygge din egen by og samle din egen klan, så har du med mobilspillet Clash of Clans mulighed for at føre drømmen ud i livet. Siden 2012 har spillere fra hele verden opbygget klaner og byer, der har kæmpet milliarder af kampe mod hinanden. Det populære strategispil er med årene blevet et af de allermest populære mobilspil, der nogensinde er blevet udgivet, hvis man ser på antallet af brugere af spillet.

Download gratis spillet her til Android og iOS

Det er blevet en del af den populære iGaming bølge, der virkelig har sat sig på vores spillevaner. Og det med god grund. Spillet er et multiplayer spil, hvor du kan slå dig sammen med dine virkelige venner eller nogle helt nye virtuelle venner om at opbygge den stærkest mulige klan, der kan stå imod, når fjenderne angriber, og som selv kan bryde igennem de andres forsvar.

Hvad går Clash of Clans ud på?

Clash of Clans er et strategispil, der handler om at bygge en by og træne en klan, der både kan angribe andre klaners baser og samtidig forsvare deres egen by. Når du vinder et slag mod en anden klan, så får du guld og elixir med dig hjem til din egen by, som du kan bruge til at forstærke og forbedre din egen situation.

Der er mange forskellige måder at opbygge sin by og klan på, og det er netop en af de mest interessante ting ved spillet. Du skaber enten alene eller i fællesskab med dine venner eller nogle helt fremmede spillere din egen strategi og din egen vej mod den stærkest mulige klan. Styrken på din klan bliver hele tiden testet, når du kommer i de hyppige kampe mod de andre klaner, hvilket ofte udvikler sig til interessante og lærerige kampe.

Spil med hele verdenen

Ligesom de fleste andre store sociale multiplayer spil, der har haft bragende succes, så er en af nøglerne til succesen bag Clash of Clans, at man som ny spiller kommer ind i en enorm virtuel verden, der indeholder spillere fra hele verdenen. En sjov dimension, der gør spillet helt specielt, da det kan være super sjovt og fascinerende at slå sig sammen med forskellige spillere fra andre verdensdele om at bygge en by og en klan op sammen.

Mere end bare et computerspil

Med Clash of Clans ligger der for mange spillere mere i det at bruge mange timer på spillet end bare tidsfordriv. Mange brugere føler, at de får udviklet deres strategiske evner, da man skal bruge hjernen og tænke længere frem i spillet for at få maksimalt ud af spillet.

Derudover kan det være en mulighed at sætte spillet på engelsk. Derved kan du få trænet dit engelsk sprogbrug, og du kan kommunikere med de andre bruger fra hele verdenen.

Måske du endda kan være så heldig at møde andre spillere igennem spillet, der på sigt kan gå hen og blive nye venner for dig. Det sociale element i spillet er en vigtig del af spillets helhed.

Most read

Load more