Codecs

Beskyt din online identitet med Bitdefender

Efterhånden som foregår mere og mere via internettet. Der er nemlig sket en helt utrolig stor udvikling både teknologisk, men også i henhold til, hvad internettet kan gøre både for dig som privatperson og for dig på arbejdsmarkedet.

Det betyder dog også, at du opbevarer flere og flere af dine private informationer online samtidig med, at der er flere og flere, der bliver bedre til at få fingrene i dem. Selvom det er de få, der ødelægger det for de mange, så er det en fare, som du bør tage alvorligt, fordi det kan have alvorlige konsekvenser for dig.

Med hjælp fra Bitdefender Norge kan du dog beskytte dig selv mod eventuelle farer og angreb, som hackere kunne finde på at udgøre, og dermed kan du altså skabe en sikkerhed for dig selv. Det svarer til at købe en tyverialarm; måske lider du ikke under indbrud på en regulær basis, men har du en tyverialarm, så bekymrer du dig heller ikke om det.

Læs mere om produktet, eller bliv klogere på, hvad det kan gøre for dig lige her.

Bitdefender Digital Identity Protection beskytter dine oplysninger

Det er faktisk en lang række ting som Bitdefender Digital Identity Protection kan gøre for dig – en lang række ting, som du måske slet ikke var klar over, at du havde brug for.

Først og fremmest får Bitdefender Digital Identity Protection ind og overvåger dit digitale fodaftryk, så snart du har givet dem en e-mailadresse og et telefonnummer. Det er noget, som du kan drage fordel af på 5 forskellige e-mails, så du kan beskytte alle dine e-mails eller hele familien alt efter, hvad dit behov er.

Derudover så vil du også både kunne finde dine private oplysninger online i lovlige og ulovlige dataindsamlinger, og du kan kontrollere, om dine personlige oplysninger bliver eksponeret steder, hvor de ikke hører til. Kort sagt får du altså et indblik i, hvor dine private oplysninger befinder sig, og du har mulighed for at tage det i opløbet fremfor at blive overrasket, når angrebet rammer.

Du vil også få øjeblikkelige advarsler om de nye overtrædelser og privatlivstrusler, hvis du benytter dig af Bitdefender Digital Identity Protection, og du kan finde eventuelle efterlignere på sociale medier.

Hvorfor bør du investere i Bitdefender Digital Identity Protection

Der er mange, der ikke sætter sig ind i, hvor stort et problem databrud i virkeligheden er, fordi uvidenheden er mere behagelig end virkeligheden. Dog er det også mange af dem, der pludselig står og bliver tvunget til at forholde sig til virkeligheden, fordi det går ud over dem.

Der var mere end 163,5 millioner mennesker, der blev ramt af databrud i 2020, hvoraf halvdelen af overtrædelserne udsatte SSN og 20% af dem udsatte økonomiske data.

Derudover så viser statistikker også, at der er en stigning på 72% i konti, der er kompromitteret på grund af databrud, hvorfor det altså er et problem, der kun vokser med årene.

Med Bitdefender Digital Identity Protection kan du være på en sikreside, og du slipper for bekymringer om, at det en dag går ud over dig.

Most read

Load more