Downloads

De 5 bedste kodningsredigeringsværktøj til Windows 10

Hvis du gerne vil sikre dig, at din kodning er helt fejlfri, så er det optimalt at bruge et kodningsredigeringsværktøj. Det kan hjælpe dig med at arbejde mere effektivt, hurtigere og mere fejlfrit. Hvis du arbejder med Windows 10, så er der her en top-5 over bedste kodningsredigeringsværktøj.

Det er altid godt at have en god korrekturlæser. Det gælder også, når man koder. Derfor er det vigtigt at skaffe sig det helt rigtig kodningsredigeringsværktøj. Der er selvfølgelig en række krav, som programmet skal opfylde. Der er forskel på de mange kodningsredigeringsværktøjer, der har en række forskellige features. Man kan derfor lette sit kodningsarbejde gevaldigt, hvis man vælger et program, der passer til ens behov. Men det kan være svært at finde rundt i junglen af programmer. Derfor anbefaler vi her de fem bedste kodningsredigeringsværktøjer til Windows 10.

Notepad++

Det første anbefalede værktøj er Notepad++. Det er et gratis kodningsredigeringsværktøj til Windows. Programmet er skrevet i C++ og kan hjælpe brugerne med at redigere Win31 API og STl. Denne redigering gør, at programmet fylder mere og kører mere effektivt. Notepad++ virker både til Windows, Linux, Unix og Mac.

Du kan gøre flere forskellige ting med dette kodningsredigeringsværktøj, der hjælper dig med at markere fejl, der skal rettes. Derudover giver programmet dig mulighed for at sætte bogmærker rundt i din kode, så du kan vende tilbage til stedet senere.

Sublime Text

Sublime Text er et kraftfuldt og kompakt kodningsredigeringsværktøj. Det har mange forskellige brugbare features. Den har både IDE-agtige feature og den kan redigere Python. Sublime Text er utroligt brugervenlig og kan bruges på tværs af platforme. Det gør Sublime Text til et af de bedste kodningsredigeringsværktøjer.

Atom

Atom kan tilpasse til præcis det system, du bruger. Det kan finde og erstatte tekst, mens du sidder og skriver. Det er nemt at splitte interfacen, så du kan sammenligne og redigere koden på tværs. Programmet har ligeledes en autocomplete, der effektiviserer kodningen. Programmet er meget nemt at bruge, og har en lang række brugbare features.

Visual Studio Code

Visual Studio Code er et gratis og åbent program. Programmet kan bruges på både Windows, Mac og Linus. Det har autocomplete og kan markere syntax, hvilket optimerer kodning og minimerer fejl. Den har indbygget kommandoer for Git. Ligeledes kan man tilpasse programmet, så kan man installere flere forskellige temaer, sprog og debuggers. Det gør programmet utroligt fleksibelt, så du kan justere det præcis dine behov.

UltraEdit

UltraEdit er helt klart et af de bedste kodningsredigeringsværktøjer, der findes på markedet. Det kører hurtigt og sikkert. Det er ligeledes et kraftigt værktøj, der kan klare store mængder data. Det er derfor et meget stabilt program at arbejde i, hvis man skriver lang kode. Man kan derudover tilpasse og specialisere programmet på mange forskellige måder. Det er nemt at konfigurere og OS-integrationen gør det nemt at åbne alskens værktøjer og applikationer. Der er ligeledes et indbygget hex edit mode, som hjælper med at redigere data. Det gør UltraEdit til et solidt og fleksibelt program.

Most read

Load more