Nyhedsbrevet:

Nyhedsbrevet er en service som vores brugere kan tilmelde deres e-mail adresse og modtage et ugentligt nyhedsbrev med de seneste opdatering, nyheder, guider, apps osv. listet på Codecs.dk.

Tilmelder dig din e-mail adresse til vores nyhedsbrev kan du være sikker på at vi ikke videregiver din e-mail adresse til tredjepart. Vi respekterer dit privatliv og din e-mail vil aldrig optræde på offentlige lister eller lign.

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen på denne side. Du skal blot indtaste din e-mail adresse, vælge frameld og klikke send. Ved tilmelding beder vi dig også indtaste dit navn samt vælge tilmeld i stedet for frameld.

Dit Navn

Din Email
Tilmeld Frameld

Nyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]