Downloads

Downloads - XviD - XviD codec for MacKategori: XviD
Vores vurdering:
Tilføjet: 28 september, 2010
Opdateret: 28 september, 2010
Producent: XviD Movies
Type: Freeware

XviD codec for Mac

For at afspille XviD videofiler på din Mac skal du have fat i XviD codec for Mac.

XviD codec til Mac skal du installere på en bestemt måde for at få det til at virke - læs mere her:

  1. Du skal først installere programmet QuickTime og derefter DivX Codec. Derefter skal du installere XviD codec for Mac i din Mac OS version.


  2. Den downloadede ".sit" fil indeholder en QuickTime komponent, der sørger for at alle XviD videofiler kan afspilles via det DivX Codec du har installeret på din Mac.


  3. Kopier filen "XVIDDelegate.component" ind i følgende mappe /Library/QuickTime og genstart din PC.


  4. Du kan nu afspille XviD videofiler på din Mac.


Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]