Downloads

Downloads - Video Afspillere - Windows Media Player 11Kategori: Video Afspillere
Vores vurdering:
Version: 11
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 3 august, 2010
Størrelse: 24.50 MB
Producent: Microsoft
Type: Freeware

Windows Media Player

Det nyeste skud på stammen fra Microsoft i Media Player serien er Windows Media Player 11. Windows Media Player er som udgangspunkt en integreret del af Windows og denne nye version er en kærkommen opdatering.

Windows Media Player 11 har fået lidt af en ansigtsløftning i forhold til tidligere versioner og det pynter meget på afspilleren med det sorte strømlinede look. Der er også blevet gjort en del ved sorteringsfunktionerne i Windows Media Player - førhen blev f.eks MP3 filer bare listet ret tilfældigt og intetsigende - nu bliver MP3 filerne listet enten baseret på album, CD, kunstner eller en anden brugervalgte kriterier. Selve designet er også langt mere overskueligt og imødekommende nu. Windows Media Player 11 er en en særdeles god video player til afspilning af film og videoer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]