Downloads

Downloads - Codec Pack - Vista Codec Package 6.4.6Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 6.4.6
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 27 februar, 2013
Størrelse: 24.80 MB
Producent: Shark007
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Vista Codec Package

Vista Codec Package forsyner dig med relevante audio og video codec til Microsofts nye Windows Vista, så du nemt kan afspille DivX, XviD, AVI, MPG, WMV og alle de andre videoformater.

Vista Codec Package indeholder ikke en decideret media afspiller, men når først pakken er installeret, så kan du bruge i hvilken som helst media afspiller der er kompatibel med Vista. Med Vista Codec Package behøver du som udgangspunkt ikke at installere flere codec for at afspille dine lyd- og videofiler.

Codec løsninger har altid været årsag til hovedbrud blandt computerbrugere. Der har nemlig været langt mellem codec pakker som har fungeret 100% efter hensigten og tilgodeset den almindelige computerbrugers behov for afspilning af multimedia indhold. Vista Codec Package indeholder ikke en media afspiller, men har de nødvendige codec med i pakken, så du kan afspille musikfiler, videofiler, DVD film og video klip i din favorit media afspiller.

Vista Codec Package understøtter også streaming af video materiale i alle de populære Internet browsere. Og Vista Codec Package sørger automatisk for at afspille f.eks videoer på en hjemmeside, uden at du behøver foretage ændringer i din browsers opsætning. Den helt store fordel ved Vista Codec Package er, at du i løbet af installationsprocessen har 100% kontrol over de codec elementer som du ønsker installeret på din computer. Dermed undgår du at få installeret codec som du ikke har brug for - viser det sig at du alligevel skal bruge et specifikt codec, så tillader Vista Codec Package at du senere kan tilføje det nemt.

Vigtigt!
Du skal af-installere din tidligere version af Vista Codec Package. Du må ikke installere denne version ovenpå din gamle version af Vista Codec Package!

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]