Downloads

Downloads - DRM - TUNEBITE Platinum 11Kategori: DRM
Vores vurdering:
Version: 11
Tilføjet: 4 september, 2008
Opdateret: 7 december, 2013
Størrelse: 6.30 MB
Producent: Tunebite.dk
Wikipedia: Link

TUNEBITE Platinum

Er du træt af DRM-beskyttede filformater som WMA, M4P, AA, M4B, MP4, M4V og WMV? Så er Tunebite programmet til dig!

Tunebite sørger for at alt din DRM-beskyttet og kopi-beskyttet musik og videofilm bliver konverteret til ubeskyttet lydformater (MP3, OGG eller WMA) og ubeskyttet video formater (WMV og MP4) som du kan afspille frit.

Hvis du downloader musik via TDC Play. Bibzoom, iTunes Store eller lign., så har du sikkert opdaget at alle musikfilerne er "låst" til din computer, mobiltelefon eller laptop - køber du musik eller film via iTunes Store, så vil du ligeledes opleve at din musik og film ikke kan flyttes eller kopieres fra den enhed du har hentet/køb filerne til.

Det er sådan DRM-beskyttelsen fungerer. DRM begrænser brugen af lovligt downloadet eller indkøbt musik, så brugeren kun kan afspille musikken eller filmen på den computer eller elektroniske enhed filerne er placeret på.

Tunebite kan ophæve denne DRM-beskyttelsen på en lovlig måde ved at "genindspille" og konvertere alle typer af DRM-beskyttede musikfiler og videofiler. Ved hjælp af en teknologi, der genindspiller hvert eneste fil til en ny unik fil, opnår Tunebite at fjerne DRM-beskyttelsen fra dine filer uden at DRM-beskyttelsen bliver brudt eller ødelagt - derfor er Tunebite en lovlig softwareløsning.

Udover at konvertere og fjerne kopibeskyttelsen fra filer, så er Tunebite i stand til at downloade de nyeste musiknumre fra online radiokanaler og musiktjenester - f. eks Spority og last.fm. Når Tunebite downloader musik fra en online tjeneste, så sørger programmet for at gemme hvert musiknummer som en individuel MP3 eller WMA lydfil.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]