Downloads

Downloads - Undertekster - Sublight 3.6Kategori: Undertekster
Vores vurdering:
Version: 3.6
Tilføjet: 19 november, 2008
Opdateret: 19 juni, 2012
Størrelse: 3.81 MB
Producent: Macofaco
Type: Freeware

Sublight

Sublight er et lille freeware program, der hjælper dig med at downloade undertekster til dine film - underteksterne kan være i alle de mest anvendte sprog fra dansk, engelsk til tysk og fransk.

Med Sublight installeret kan du på hurtigt søge efter undertekster til dine videofilm og DVD-film, og downloade dem direkte til din computer helt gratis. Sublight kan søge på undertekster baseret på forskellige brugervalgte kriterier som titlen på filmen, udgivelsesår og meget mere. De resultater som Sublight finder præsenteres i en overskuelig liste, hvor det er muligt at smugkigge på de enkelte resultater inden en ønsket undertekst downloades.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]