Downloads

Downloads - Antivirus - SpyhunterKategori: Antivirus
Vores vurdering:
Tilføjet: 30 juli, 2014
Opdateret: 3 april, 2017
Størrelse: 4.77 MB
Producent: Anti-Explorator
Type: Trialware

Spyhunter

Fjern alle de former for spyware og malware på computer som dit antivirusprogram ikke kan finde eller eliminere på egen hånd.

Spyhunter er især skrap til at finde og fjerne de berygtede rootkits, der skjuler sig i computerens opstarts-sekvens - et rootkit skjuler sig i opstarten med de formål at narre de traditionelle antivirusprogrammer til at tro det er uskadeligt.

Derudover kan Spyhunter finde alle de typer spyware som bliver installeret sammen med gratis-programmer, toolbars og lign. Sådan spyware i sig selv udgør ikke en voldsom stor sikkerhedstrussel, men er ikke desto mindre er irriterende at have på sin computer.

Som malware-fjerner er Spyhunter i en klasse for sig selv og programmet er i stand til at lokalisere selv de allernyeste malware trusler inden de når at udøve skade på din computer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]