Downloads

Downloads - DRM - SoundTaxi 5.0Kategori: DRM
Vores vurdering:
Version: 5.0
Tilføjet: 24 oktober, 2010
Opdateret: 22 januar, 2019
Størrelse: 6.68 MB
Producent: Soundtaxi
Type: Trialware

SoundTaxi

Fjern DRM-beskyttelsen fra alle dine musikfiler med Soundtaxi er et program udviklet til at fjerne den plagsomme DRM-beskyttelse som musik fra f. eks TDC Play og iTunes er beskyttet med.

Læs mere om Soundtaxi og hvad programmet er i stand til på SoundTaxi, både MP3, AAC (M4A), WMA og WAV lydfiler - på den måde frit bruge og kopiere musik downloadet fra TDC Play, iTunes og de andre online musikportaler.

SoundTaxi er nemt at installere og har et brugervenligt design, der med få klik sætter dig i gang med at fjerne DRM og få fri musik på din PC.

Alt den musik og de lydfiler som du fodrer SoundTaxi med, kan du vælge hvilket format de skal konverteres til - f. eks til MP3, WMV, iPod, mobiltelefon eller andre populære lydformater.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]