Downloads

Downloads - Antivirus - SPYWAREfighterKategori: Antivirus
Vores vurdering:
Tilføjet: 1 oktober, 2012
Opdateret: 6 oktober, 2018
Størrelse: 7.63 MB

SPYWAREfighter

Bekæmp og fjern alle former for spyware-trusler fra din computer med danske SPYWAREfighter, der beskytter både online og offline.

SPYWAREfighter er et sikkerhedsprogram som sørger for at fjerne spyware infektioner fra brugerens computer og efterfølgende forebygge spyware og malware angreb fra f. eks falske sider, spam e-mails og programmer med trojanske heste i sig.

En langsom computer som ofte viser pop-up vinduer med alskens reklamer eller tilbud om at "rense din computer" og lignende er tydelige tegn på at malware - spyware, derimod, opererer ofte skjult og viser sig sjældent. Spywareprogrammer spionerer på din adfærd, analyserer hvilke sider du besøger og aflurer dine koder - med det ene formål at berige kriminelle bagmænd med dine oplysninger.

Heldigvis kan du med SPYWAREfighter forhindre spyware, malware, trojanske heste, keyloggers, orme, phising og alle de avancerede former for angreb på din computer som er udtænkt af de cyberkriminelle. SPYWAREfighter beskytter din brugerkonti i Windows og arbejder, for det meste af tiden, lydløst i Windows og blokerer truslerne inden de kan gøre skade.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]