Downloads

Downloads - Småprogrammer - Registry Mechanic 10.1Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 10.1
Tilføjet: 15 juni, 2009
Opdateret: 18 november, 2014
Størrelse: 11.44 MB
Producent: SpeedUpMyPC.dk
Type: Trialware
Wikipedia: Link

Registry Mechanic

Optimér hastigheden og ydeevnen i Windows med Registry Mechanic, der er et af de bedste programmer til vedligeholdelse af Windows.

Med Registry Mechanic får du et godt program, der nemt og effektivt kan tune og optimere hastigheden i Windows med få klik med musen - så du slipper for crashes og lange load-tider!

Det er en kendt årsag, at problemer med et langsomt Windows skyldes for mange installerede programmer og et system, der ikke er fin-tunet siden computeren blev købt. Symptomerne kan være at Windows-programmer pludseligt lukker ned og Windows generelt er langsomt og jævnligt viser fejlmeddelelser.

Ved at bruge Registry Mechanic hyppigt og tune Windows og systemfilerne, så kan du optimere og forbedre hele dit systems ydeevne uden at foretage dyre hardware opgraderinger. Registry Mechanic bruger en avanceret opdagelses-algoritme til hurtigt at finde de områder i Windows som mangler at blive tunet op og sørger for et komplet serviceeftersyn af din PC.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]