Downloads

Downloads - Småprogrammer - Recuva 1.44Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 1.44
Tilføjet: 10 februar, 2011
Opdateret: 29 december, 2012
Størrelse: 6.68 MB
Producent: Piriform Ltd.
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Recuva

Genskab filer, slettede e-mails, musik, Word dokumenter, billeder og næsten alle typer data på din harddisk med Recuva som er oversat til dansk.

Har du ved en fejl få slettet en vigtig fil? Eller mistet en videofilm, ynglings sang eller eksamensprojekt efter et computernedbrud? Intet problem - det klarer Recuva for dig. Recuva genskaber nemlig mistet og slettet data på din harddisk. Recuva er freeware.

Selvom man ikke ønsker det skal ske og er omhyggelig med at gemme dokumenter og tage backup af film, billeder, dokumenter og musik, så sker det nogle gange at en vigtig filer bliver slettet ved et uheld eller et computernedbrud er årsag til tabet. Så kan gode råd være dyre, men heldigvis kan du i den situation regne med Recuva.

Recuva er udviklet til at genskabe filer og data fra en harddisk. Selvom du har slettet filerne, så kan Recuva i mange tilfælde alligevel finde dem frem og genskabe den til dit Skrivebord. Det samme gør sig gældende med mobile enheder som iPod og MP3-afspillere - her kan Recuva genskabe slettede musiknumre og videofilm. Recuva er freeware og kan spare brugeren rigtig meget spildtid, når slettede filer skal genskabes.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]