Nyheder - Tilbud på Microsoft Office 2013
Tilbud på Microsoft Office 2013

30 maj, 2014

Forfatter: Christopher Hammer

I samarbejde med webshoppen e-Gear.dk har vi mulighed for at tilbyde vores besøgende Microsoft Office 2013 til nedsat pris - billigere end Microsoft selv sælger softwaren til. Vi har valgt at samarbejde med e-Gear.dk mod levering af gratis software fremover som vi kan bruge til konkurrencer her på siden - konkurrencer som alle brugere vil kunne deltage i.

Hvis du står og mangler du et godt program til tekstbehandling, regneark og præsentation? F. eks til studiestart eller til hjemmeopgaver, både privat eller i den lille virksomhed - så er Microsoft Office 2013 velegnet til formålet.
Den udgave som e-Gear.dk tilbyder til nedsat pris indeholder alle de populære moduler som Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word og Microsoft OneNote. Sproget er dansk licensen gælder til én computer.


Microsoft Office 2013Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].