Nyheder - Studiejob indenfor Public relation


Studiejob indenfor Public relation

15 marts, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Som studerende er et studiejob inden for public relation, også forkortet PR, er et perfekt valg, hvis du er et udadvendt, entusiastisk menneske. En lang række mærkevarebrancher er interesserede i at ansætte studenterambassadører – eller ”Student Brand Managers”, som de også hedder – til at promovere dem online. Som studerende har du noget, der er helt uvurderligt for mærkevarer: adgang til studentermarkedet!

Ofte vil de forskellige mærkevarebrancher anmode dig om at reklamere for dem på din Facebook for at vække interesse blandt dine venner, eller de vil ganske enkelt bede dig om at udsprede oplysninger mod en smule provision.

Udbredelse af PR i klubber og ved studenterfester (hvor du får betalt en lille provision for hver person, som du får ind i klubben) er også et populært valg for studenter og dette kan være lige så let, som at skabe en Facebook begivenhed og invitere enhver ind i dine forgemakker, eller uddeling af flyers på universitetsområdet.

Selv om det kan synes at være lette penge, er PR-arbejde i natklubber et sent nattejob, så vil de fleste i f.eks. disse brancher bede om at se din Facebook profil, når du ansøger, eftersom PR først og fremmest drejer sig om at kende folk. Det er nok bedst at få gjort noget ved din liste over venner.

Denne form for arbejde er særdeles nyttigt for studerende, der er interesserede i en karriere inden for markedsføring og det er en glimrende måde at skabe kontakter på.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].