Nyheder - Sådan skaber du videoklip med VLC
Sådan skaber du videoklip med VLC

22 maj, 2018

Forfatter: Christopher Hammer

Nu kan du klippe de foretrukne dele af ud fra en videofil og skabe dine egne videoklip med det fantastiske program VLC - der er helt gratis at anvende.

Hvis du har en samling af videofilm som du ønsker at klippe sammen eller blot skabe videoklip fra, så kan du med VLC på en superhurtig måde at skabe videoklip til senere redigering eller afspilning. Vi viser her hvordan du bærer dig ad med opgaven.

Begynd med at downloade og installere VLC.


Trin 1: Start VLC og klip på menupunktet View. Herunder skal du vælge Advanced Controls.


VLCTrin 2: Åbn den video, du ønsker at tage skabe et videoklip fra. Brug "klodsen" til at navigere frem til de tidspunkt i videoen, hvorfra du ønsker at starte optagelsen. Knappen som er placeret til højre for Advanced Controls vil give dig mulighed for at lokalisere den nøjagtige tidspunkt.


VLCTrin 3: Klik på knappen Record i venstre side. Så snart Record er aktiveret skal du klikke på Play og lade videoen afspille den sektion, du ønsker som videoklip. I slutningen af ​​det ønskede klip, skal du klikke på knappen Play igen.


VLCVideoklippet vil blive gemt automatisk af VLC (i Windows 7 videoen vil blive placeret i mappen for Videoer).


Download VLCTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].