Nyheder - Sådan får du adgang til The Pirate Bay
Sådan får du adgang til The Pirate Bay

21 maj, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

En del lande, herunder Danmark, har valgt at blokere adgangen til den famøse hjemmeside The Pirate Bay - The Pirate Bay gør det muligt for brugere at dele torrenter med hinanden.

Hvis du forsøger at besøge The Pirate Bay via en dansk-baseret IP-adresse vil du møde en side med en advarsel, hvor det bekendtgøres at Østre Landsret har pålagt danske internetydbydere at spærre for adgang til siden. Heldigvis lever vi ikke i et dikatatur og det bør være lovligt at besøge sider som The Pirate Bay - om man så efterfølgende foretager sig noget ulovligt er det enkelte individts eget ansvar under hensyn til gældende lovgivning.


Omgå spærringen på The Pirate BayHvis du ønsker at få adgang til The Pirate Bay og dermed omgå spærringen skal du blot følgende disse nemme trin i vores guide. Via siden "HideMyAss.com" kan du via en anonym web-proxy surfe ubegrænset på internettet. Din IP-adresse, internetforbindelse, internet historik og online identitet er fuldstændig anonym. Den web-proxy kan også med fordel benyttes, når du surfer andre steder på nettet og ikke ønsker at tredjepart kan identificere dine aktiviteter.

Uden en juridisk begrundelse virker det som et knæfald for musikindustriens pres - derfor har vi valgt at offentliggøre en måde at omgå blokeringen.

Sådan omgår du spærringen:

1.) Gå ind på siden www.hidemyass.com

2.) I adresse-linjen skal du skrive http://www.thepiratebay.org

-> klik på GO


Hide My Ass3.) Du har nu adgang til The Pirate Bay - følg din samvittighed og lad være med at dele ulovlige filer!

Bemærk venligst - Codecs.dk opfordrer ikke til ulovligheder. P2P fildeling er kun ulovligt såfremt materialet, der bliver delt, er ejet af andre personer og disse personer ikke har givet tilladelse til det.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].