Nyheder - Overfør musik fra iPhone til PC uden at miste filnavne
Overfør musik fra iPhone til PC uden at miste filnavne

5 november, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Hvis du ejer og bruger en iPod eller iPhone flittigt til lagring af musik, så har du sikkert oplevet frustrationen ved ikke at kunne kopiere musiknumre til din PC. Læs mere om hvordan du nemt løser dette problem.

Der findes en del manuelle metoder, der kan udføre denne opgave - men her er resultatet ofte at kopieringen medfører et ulæseligt filnavn. For let at kopiere og samtidig sikre at filnavnene på dine musiknumre bevares vil vi anbefale at bruge Sharepod. Sharepod er et gratis brugervenligt program, som kopiere musik fra din iPod eller iPhone.

Først skal du downloade Sharepod (ingen installation nødvendig).

Trin 1: Luk iTunes (hvis programmet er åbent) og tilslutte din iPod eller iPhone og start derefter Sharepod.


SharepodTrin 2: Vælg alle de musiknumre du vil kopiere fra listen i Sharepods hovedvindue. Når du har foretaget dine valg, skal du klikke på Copy to PC i øverste venstre hjørne.


SharepodTrin 3: I Copy to PC vinduet, der åbnes, skal du angive en destination til de filer på din PC. Du kan indstille sorteringen i sektionen som hedder "I want my music to look like this." Klik på OK for at kopiere musiknumrene.

Når kopieringen er færdig, det er ligesom musikken var på din PC hele tiden. Sharepod er et fantastisk værktøj, hvis du for nylig har mistet eller fået slettet musiknumre fra din PC - du kan også bruge Sharepod til at overføre musiknumre fra dine venners iPhone og iPod.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].