Nyheder - Optimer hastigheden på din internetforbindelse
Optimer hastigheden på din internetforbindelse

14 februar, 2015

Forfatter: Christopher Hammer

I stedet for at investere i en hurtigere internetforbindelse, så findes der gratis alternativer som kan hjælpe med at optimere din nuværende forbindelse og forbedre ydeevnen.

Auslogics Internet Optimizer er et sådan alternativ. Programmet er freeware og kan optimere og tweake din internetforbindelse, så du forbedrer hastigheden ved download og almindelige surfing og loading af hjemmesider.

En fordel ved Auslogics Internet Optimizer er, at du ikke behøver at vide specielt meget om internetforbindelser og netværk for at få noget ud af programmet. Du skal blot starte Auslogics Internet Optimizer og vælge den hastighed din nuværende internetforbindelse har - klik herefter på "Analyze" og Auslogics Internet Optimizer vil analysere din internetforbindelse og vise de anbefalinger du bør foretage.

De forbedringer som Auslogics Internet Optimizer anbefaler kan du dernæst aktivere med ét enkelt klik. Genstart din computer og du vil opleve forbedringer på forskellige områder.


Optimer internetforbindelsen


Hvis du har forstand på netværk og internetindstillinger, så kan du vælge "Manual Optimization" som viser alle de systemindstillinger programmet tilbyder - på den måde kan du selve tweake og optimere din internetforbindelse. Der er mange muligheder både som specifikke systemindstillinger f. eks TCP/IP, WinSock og DNS indstillinger og browser-specifikke til Internet Explorer, Firefox og Opera. Desværre, understøttes Chrome ikke endnu.

Men fungerer Auslogics Internet Optimizer?

Ja, det synes vi. Vores lille uvidenskabelige test af download-hastigheden viste en forbedring ifølge analyse fra SpeedTest.net.


Download Auslogics Internet OptimizerTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].