Nyheder - Online markedsføring: Sådan bliver du den bedste
Online markedsføring: Sådan bliver du den bedste

5 marts, 2019

Forfatter: Christopher Hammer

I dag er markedsføring blevet taget til et helt nyt niveau, end hvad det har været før i tiden, simpelthen fordi det online univers er blevet en spiller på markedet. Nu er det ikke længere busreklamer og avisannoncer, der er den mest effektive måde at markedsføre sin virksomhed på, men i stedet for skal du være aktiv på platforme som Instagram og Facebook for at få opmærksomhed. Dette giver dig nogle helt andre muligheder som virksomhed, og så kan det faktisk give dig noget luft i budgettet, da du kan gøre dette relativt billigt. Det kræver bare, at du har styr på, hvordan du bliver en vaskeægte marketingshaj, så du nemt kan få skabt opmærksomhed og reklame for din virksomhed.

 

Få hjælp udefra


Der findes flere forskellige måder at markedsføre sig selv på, når det kommer til online platforme, og ofte er det kun kreativiteten, der sætter grænser. For om du er til video, billeder eller tekst, så virker det alt sammen, og du kan også lade andre lave reklamen for dig. Når vi siger, at andre kan lave reklamen for dig, så taler vi faktisk om to ting, som er vidt forskellige måder at gribe den professionelle markedsføring an på. Ved den ene får du privatpersoner til at hjælpe dig, og ved den anden er det et professionelt firma med ekspertise på området, såsom marketingsbureauet https://makeitmedia.dk.

 

Privatpersoner som reklamesøjler


Først er der den nye trend, hvor såkaldte influencers reklamerer for dine produkter. Du skaber et samarbejde med en blogger eller en person med mange følgere på de sociale medier, hvor du tilsender produkter og eventuel betaling for så at få bloggeren til at reklamere for din vare. I aftaler sammen, hvordan der skal reklameres for varen, og som der skal lægges flere billeder op af. På den måde når du hurtigt ud til 20.000+ følgere af denne person, og du kan potentielt set nå ud til langt flere på f.eks. Instagram, da algoritmer sørger for, at andre får disse billeder i deres nyhedsfeed.

 

Få hjælp fra professionelle


Og så er der den anden måde at få en hjælpende hånd på, som kan vise sig at være en dyrere fornøjelse, men en bedre investering for dig. For har du varer, som måske ikke er skønhedsprodukter eller et bestemt tøjbrand, så kan det være lidt sværere at finde frem til den bedste måde at brande sig på. Her kan du alliere dig med et firma, der er eksperter inden for online marketing. Det kan være https://makeitmedia.dk, der kender til alt fra software til online markedsføring og strategier for specifikke virksomheder. Her får du mulighed for at komme med dine ønsker og behov, hvor du vil få tilknyttet en kontaktperson, der hjælper med at gøre drømme til virkelighed. Sammen udarbejder I en strategi, som, I mener, er den, der egner sig bedst til dig og din virksomhed. Du slipper for at skulle sætte dig ind i det store markedsføringsunivers og den nye persondatalovgivning, når det gælder markedsføring og data, og i stedet kan du koncentrere dig om alt det andet arbejde.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].