Nyheder - Microsoft Office 2010 i en gratis version
Microsoft Office 2010 i en gratis version

11 september, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Microsoft Office 2010 er klart en af de bedste version er af kontorprogrammet til dato og Microsoft har tilføjet mange spændende funktioner i forhold til tidligere versioner.

Desværre er prisen også tilsvarende høj, men du kan nu få en gratis, omend mindre, version af Microsoft Office 2010.

Det drejer sig om Microsoft Office 2010 Starter Edition Free, der ikke har lige så mange moduler som den fulde version - kun Excel og Word, men så kan du også få gratis tekstbehandling og regneark i vante omgivelser.


Microsoft Office 2012 Starter Edition FreeMicrosoft Office 2010 Starter Edition Free er sponsoreret af nogle reklame-blokke som optræder i en kolonne i højre side af programmet. De forstyrrer ikke selve arbejdet i Microsoft Office 2010 Starter Edition Free, men er trods alt tydelige.

En smart detalje ved Microsoft Office 2010 Starter Edition Free er, at du kan skabe en "portable" (bærbar) version som kan lagres på et USB-drev og kan anvendes på andre computere. Sådan gør du:


Alle Programmer - Microsoft Office Starter - Office Starter To-Go Device Manager (Det kræver cirka 400 MB plads)


Microsoft Office 2010 Starter Edition Free kan kun installeres på Windows Vista og Windows 7 - Windows XP og Windows 8 understøttes ikke.

Hvis du ønsker at købe licens til Microsoft Office, hvor alle modulerne følger med i fulde version så har webshoppen e-Gear.dk Microsoft Office til en rigtig fornuftig pris.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].