Nyheder - Guide til SoundTaxi
Guide til SoundTaxi

4 januar, 2010

Forfatter: Christopher Hammer

SoundTaxi er en nem og hurtig måde at konvertere DRM-beskyttet musik og videofilm til andre formater som MP3, M4A (iPod), AVI (DivX) og mange flere. Mens du konvertere et stykke musik eller film til et andet format, så fjerner SoundTaxi alt DRM-beskyttelse.

Download SoundTaxi

Så har du f. eks downloadet musik fra TDC Play, så kan du med SoundTaxi sørge for at musikken ikke længere kun er begrænset til din PC eller mobiltelefon.

Samtidigt kan du konvertere musikken til f. eks MP3-filer, WMA, WAV eller til din iPod. Vi kan her præsentere en video-guide til SoundTaxi, så du får en fin introduktion til SoundTaxi og hvordan du konvertere DRM-beskyttet musik og video. Videoen er på engelsk.

Download SoundTaxiTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].