Nyheder - Gratis DVD Ripper til Windows 7
Gratis DVD Ripper til Windows 7

17 marts, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Der findes allerede en hel del freeware DVD rippere på markedet, men det er ganske få af dem som kan udføre alle de følgende opgaver:

Backup af DVD, dekryptering af DVD (fjernelse af kopibeskyttelsen), rippe end DVD til iPhone 4S, Android mobiltelefoner osv. - det er gratisprogrammet WinX Free DVD Ripper i stand til.

Nogle af højdepunkterne ved WinX Free DVD Ripper omfatter bla. at programmet kan rippe en DVD til MP4, DVD til WMV, DVD til AVI, DVD til FLV, DVD til MOV, DVD til MPEG, DVD til H.264, samt DVD til iPhone, iPod, Apple TV, Android, PSP osv.

Selvom WinX Free DVD Ripper som udgangspunkt kan virke en ret teknisk og med en hel del indstillinger, så er programmet relativt nemt at anvende. De mange muligheder for at indstille dele ved processen og den færdige videofil gør blot WinX DVD Ripper desto sjovere at arbejde med,


WinX Free DVD RipperWinX Free DVD Ripper fjerner også alle de typiske former for kopibeskyttelse fra DVD medier som f. eks CSS, UOP, RCE, regionkode og Sony ARccOS. Hver gang du ripper en DVD til f. eks video eller en mobilenhed, så har du rig mulighed for selv definere indstillinger ved den færdige videofil.


Download WinX Free DVD RipperTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].