Nyheder - Få 5GB gratis lagerplads med Ubuntu One
Få 5GB gratis lagerplads med Ubuntu One

27 april, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Ubuntu One er en ny cloud-baseret lagertjeneste, der stiller hele 5GB gratis lagerplads til brugerens rådighed. Trods navnet, Ubuntu One, så behøver du ikke styresystemet Ubuntu for at bruge tjenesten.

Ubuntu One tilbyder 5GB gratis online lagerplads til alle, der installerer en af de klienter, og der er tilgængelige til Ubuntu, Windows, Android (Googles mobiltelefoner og tablets) og iOS (iPhone, iPad osv.). Når Ubuntu One er installeret fungerer programmet meget ligesom mange andre cloud-baserede tjenester. Brugeren har en lokal Ubuntu One mappe, hvor du kan gemme filer og de bliver automatisk synkroniseret med din online Ubuntu One konto, og du kan også synkronisere andre mapper hvis det er nødvendigt.


Ubuntu OneEn "Share folder" funktion i den browser-baserede del af Ubuntu One tillader, at du kan sende et link til en e-mail adresse du angiver - det gør det muligt for modtageren at se og downloade filer fra denne "delte" mappe. Nogle af de smarte indstillinger omfatter muligheden for at begrænse Ubuntu Ones upload og download hastigheder, så det vil ikke trækker på hele dit netværks båndbredde.


Bedømmelse:

Ubuntu One er nem at bruge og især interessant, hvis du har brug for at synkronisere filer på tværs af Windows, Ubuntu, Android og iOS enheder. Ubuntu One er som sagt grartis og bestemt et fint alternativ til f. eks Dropbox.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].