Nyheder - Det skal du være opmærksom på ved valg af bookmaker
Det skal du være opmærksom på ved valg af bookmaker

6 december, 2019

Forfatter: Christopher Hammer

Har du ikke stor erfaring med bookmakere og onlineodds? Der findes i dag forskellige bookmakere på markedet, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvilken bookmaker man bør vælge. Der er mange parametre, du bør være særligt opmærksom på, når det kommer til valg af bookmaker, og det er vigtigt, at du undersøger disse forinden, så du kan finde den helt rette bookmaker for dig. Det kan du heldigvis blive meget klogere på her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for forskellige aspekter, du bør være særligt opmærksom på, når du skal vælge bookmaker.


Vær opmærksom på særlige tilmeldingskrav


Som tidligere nævnt findes der i dag flere bookmakere, der tilbyder forskellige muligheder for betting til deres kunder. Endvidere er det et område, der sker rigtig meget inden for i disse tider. For eksempel har en dansk virksomhed netop annonceret et samarbejde med en britisk avis med fokus på leveringen af sportsbettingindhold, og det kan derfor være svært at følge med, når det kommer til onlinebetting.


Men hvad skal man tænke over, når man skal vælge en bookmaker? Du bør først og fremmest være opmærksom på, om der er særlige tilmeldingskrav, der gør sig gældende. Der kan nemlig være stor forskel på, hvad de forskellige bookmakere kræver. Som regel er du nødsaget til at bekræfte din identitet, hvorfor du skal indtaste en række personlige oplysninger. Det kan for eksempel være dit navn, din adresse samt dit CPR-nummer. Det kan tilmed være et krav hos nogle bookmakere, at du har et NemID.


Hvor brugervenlig er den enkelte side?


Når du skal vælge den helt rette bookmaker for dig, bør du endvidere være særligt opmærksom på sidens brugervenlighed. Der er rigtig stor forskel på de mange bookmakeres hjemmesider og dermed også graden af brugervenlighed. Såfremt du som kunde oplever, at der er for meget information på hjemmesiden, kan det være svært at overskue. Du bør derfor vælge en bookmaker med en hjemmeside, der er overskuelig og simpel, så du i stedet kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig at oddse og at have det sjovt.


Undersøg udvalget, inden du tilmelder dig


Du bør tilmed være særligt opmærksom på, hvilket udvalg bookmakeren er i stand til at tilbyde dig. Har du for eksempel nogle sportsgrene, du foretrækker, skal du selvfølgelig tjekke op på, om bookmakeren kan tilbyde lige netop disse sportsgrene. Der er nogle bookmakere, der har mest fokus på de større og mere populære sportsgrene, herunder fodbold, tennis, håndbold og basketball, mens andre i stedet fokuserer på mere nicheprægede sportsgrene. Du bør derfor undersøge, hvordan det pågældende udvalg er, inden du tilmelder dig.


Når du alligevel undersøger udvalget, kan du med fordel se på, hvordan værdien på oddsene generelt er. Der bør ikke være stor forskel på dette, men der er alligevel visse spiludbydere på markedet, der er i stand til at tilbyde højere odds sammenlignet med andre.


Hvordan er kvaliteten af bookmakerens kundeservice?


Endelig bør du være særligt opmærksom på bookmakerens kundeservice. Der er stor forskel på kvaliteten af kundeservicen fra bookmaker til bookmaker, og oftest har du som spiller en del spørgsmål, når du lige er gået i gang med at spille. Derfor kan det være en fordel, at der tilbydes andet end bare et telefonnummer eller en mailadresse. Det kunne for eksempel være en livechat, som flere og flere bookmakere er begyndt at implementere.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].