Nyheder - Anmeldelse af Bullguard Mobile Security
Anmeldelse af Bullguard Mobile Security

18 april, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

BullGuard Mobile Security er en app til din smartphone, der beskytter imod virus, malware, hackere, phising angreb og har et par rigtig praktisk funktioner i fald din smartphone bliver stjålet.

Hvis din smartphone kører med Android, Windows Mobile, BlackBerry eller Symbian som mobilt styresystem vil BullGuard Mobile Security være kompatibel - desværre tillader Apple ikke andre apps end firmaets officielle som antivirus til deres iPhone og iPad.

Der findes allerede tonsvis af apps på Google Play og Windows Market som kan downloades gratis med løfter om, at du gratis kan beskytte din smartphone imod diverse online trusler. Desværre viser erfaring, at gratis apps ikke er specielt effektive - det koster penge at forbedre sådanne apps og tjener virksomheden bag ikke på en gratis app, så er dens sikkerhedsniveau derefter.

BullGuard Mobile Security er udviklet af BullGuard og er ikke gratis at installere på sin smartphone, men til gengæld er app'en prissat fornuftigt - BullGuard selv forhandler BullGuard Mobile Security til 249 DKK, men en del danske forhandlere sælger den for under halv pris. Desuden lover BullGuard, at du får dansk support til BullGuard Mobile Security igennem hele produktets levetid - alle dage døgnet rundt.

Hvis den mobiltelefon som du ønsker at installere Bullguard Mobile Security på er stillet til rådighed af din arbejdsgiver, så er det vigtigt at du er helt opdateret på hvilke skatteregler du er underlagt. På den danske hjemmeside Fagmagasinet.dk kan du læse nærmere om skattereglerne for brug af mobiltelefoner stillet til rådighed af arbejdsgiveren.


BullGuad Mobile Security


Funktioner i BullGuard Mobile Security

De primære funktioner i BullGuard Mobile Security er selvsagt antivirus og antimalware. Virus kan inficere din smartphone, når du surfer online eller modtager e-mails i din indbakke - andre kilder til virusangreb er phising links i mails og SMS beskeder. BullGuard Mobile Security sørger for at scanne alt datatrafik til din smartphone, så intet virus får adgang og falske apps bliver blokeret.

Ved siden af antivirus-scanneren har BullGuard Mobile Security en tyverisikring, der fungerer via en online BullGuard konto du opretter ved installationen. Hvis din smartphone bliver stjålet eller du mister den kan du altid via din online konto spærre din smartphone, slette alt data og lokalisere den via GPS. At være i stand til at slette alt data på en stjålet smartphone er meget praktisk.

Hvis du som forældre køber BullGuard Mobile Security og installerer app'en på dine børns smartphones kan du faktisk overvåge deres aktiviteter. BullGuard kalder denne funktion Forældrestyring. Forældrestyring gør det muligt for forældre at overvåge alt aktivitet på en smartphone - fra SMS, chat, e-mails og beskeder til hvilke apps som installeres og hvor ens børn befinder sig rent geografisk via GPS.

BullGuard Mobile Security har også en backup funktion, der gør det nemt at tage sikkerhedskopier af kontaktpersoner og kalenderen. På den måde er det nemt at genskabe disse oplysninger, hvis ens smartphone skal skiftes, er gået i stykker eller blive stjålet.


Konklusion:

BullGuard Mobile Security er et godt bud på en antivirus app til alle mobile styresystemer foruden iOS. Man skal være opmærksom på, at BullGuard Mobile Security er på engelsk - dog er support på dansk, så det er positivt.

Mulig forhandler:

BullGuard Mobile Security hos e-Gear.dkTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].