Downloads

Downloads - XviD - Nic's XviD Codec 1.1.0 b2 build 6.04.2005Kategori: XviD
Vores vurdering:
Version: 1.1.0 b2 build 6.04.2005
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 5 februar, 2010
Størrelse: 0.50 MB
Type: Freeware

Nic's XviD Codec

Nic's XviD Codec er et populært codec, der ofte bliver brugt til afspille DVD film eller video formater, der er gemt i XviD videoformatet.

Nic's XviD Codec er et glimrende supplement, hvis man ønsker at afspille filer, der er gemt i XviD eller DivX formatet.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]