Downloads

Downloads - Brænder - Nero Multimedia Suite 12Kategori: Brænder
Vores vurdering:
Version: 12
Tilføjet: 18 april, 2010
Opdateret: 11 september, 2017
Størrelse: 286.10 MB
Producent: Nero
Type: Trialware

Nero Multimedia Suite

Leder du efter et program, der kan rippe, brænde, tage backup, konvertere og organisere digitale medier, så er Nero Multimedia Suite det perfekte værktøj til formålet.

Nero Multimedia Suite er opdateret og tilført mange nye funktioner, men er også en 300MB download.

Nero Multimedia Suite indeholder så mange forskellige og nyttige værktøjer til håndtering af digitale medier, at Nero har opdelt alle funktioner i forskellige programpakker - StartSmart, Burning ROM, BackItUp, DiscCopy Gadget, CoverDesigner, SoundTrax, WaveEditor, Recode, Toolkit, og Vision Xtra.

Alle disse småprogrammer er en integreret del af Nero Multimedia Suite. Men med Nero Multimedia Suite, så har du også værktøjer til alle opgaver indenfor audio, video, billeder, data, både hvad angår redigering, konvertering, brænding af data, afspilning af videofiler, genskabelse af data fra beskadige medier og meget mere.

Nero Multimedia Suite kan du bruge gratis i 15 dage, så koster Nero Multimedia Suite cirka 500 DKK at købe online.

Multimedie programmer på Download.dk

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]