Downloads

Downloads - Småprogrammer - Mz CPU Accelerator 4.1.0Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 4.1.0
Tilføjet: 30 maj, 2010
Opdateret: 21 februar, 2011
Størrelse: 0.95 MB
Producent: MZ Tweak
Type: Freeware

Mz CPU Accelerator

Kør programmer hurtigere på din PC med Mz CPU Accelerator, der fordeler CPU-hastigheden til de krævende programmer og fjerner den fra ligegyldige processer.

Mz CPU Accelerator kan give dine programmer et hastigheds-boost ved at fordele CPU-ressourcer langt bedre end Windows er i stand til det. En smart funktion ved Mz CPU Accelerator er, at så snart et program lukkes ned i Windows, så bliver alle ledige CPU-ressourcer fordelt til et aktivt program og derfor vil brugeren opleve at programmet afvikles hurtigere med Mz CPU Accelerator.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]