Downloads

Downloads - 3GP - Mobile 3GP Converter 1.1.0Kategori: 3GP
Vores vurdering:
Version: 1.1.0
Tilføjet: 4 september, 2008
Opdateret: 10 oktober, 2011
Størrelse: 0.80 MB
Producent: MikSoft
Type: Freeware

Mobile 3GP Converter

Mobile 3GP Converter konverterer 3GP filer til AVI filer. 3GP filerne kan derefter overføres til mobiltelefonen, så man se dem mens man er på farten.

Mobile 3GP Converter er et brugervenligt program, der kan afvikles på to måder. Enten hvor en enkel fil konverteres eller hvor der konverteres flere af gangen. Ved at konvertere en enkel fil af gangen, er det muligt kun at konvertere audio eller video indholdet separat. 3GP fil-formatet anvendes af alle moderne mobil enheder/telefoner, der understøtter video.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]