Downloads

Downloads - Småprogrammer - Microsoft Office 2010Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 18 juni, 2010
Opdateret: 11 september, 2017
Producent: Microsoft Corp.
Type: Trialware
Wikipedia: Link

Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010 er nu frigivet af Microsoft og mange forbedringer er implementeret, så dig daglig dag og arbejdsrutiner med Office-pakken er blevet meget lettere.

Microsoft Office 2010 har fokuseret på forbedringer, der gør det hurtigere at arbejde med tekstbehandling og samtidigt er brugerfladen blevet peppet op grafisk - det er desuden blevet nemmere at gøre dokumenter, regneark og PowerPoint præsentationer flotte med grafik, videoer og temaer.

Med Microsoft Office Web Apps er integrationen med Internettet forbedret og det er blevet endnu nemmere at dele viden, dokumenter, regneark og information online med venner og kollegaer. Ellers så ligner Microsoft Office 2010 sine forgængere i stil og programfunktioner - det er en stor fordel at brugerfladen er bevaret, så man som brugere kan nikke genkende til opbygningen og funktionerne.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]