Downloads

Downloads - Video Afspillere - Media Player Classic 1.6.5



Kategori: Video Afspillere
Vores vurdering:
Version: 1.6.5
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 22 januar, 2013
Størrelse: 2.00 MB
Producent: MPC-HC
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Media Player Classic

Media Player Classic er en fræk lille sag. Media Player Classic ligner Windows Media Player plus en lang række fede features, der afspiller dine film og videoer i en kompakt og smart media player.

Media Player Classic har blandt andet en indbygget DVD player med real-time zoom funktion, understøtter AVI undertekster, understøtter QuickTime og RealVideo, har integrerede MPEG2/SVCD/DVD codec, og muligheden for at modificere filtrer mens videoformatet afspilles.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email



Nyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]