Downloads

Downloads - Antivirus - Kaspersky Internet Security 2019Kategori: Antivirus
Vores vurdering:
Version: 2019
Tilføjet: 27 november, 2014
Opdateret: 29 august, 2018
Størrelse: 143.05 MB
Producent: Kaspersky Danmark
Type: Shareware
Wikipedia: Link

Kaspersky Internet Security

Med sikkerhedspakken Kaspersky Internet Security får du en del mere end i de almindelige antivirusprogrammer, der ikke tilbyder f. eks en firewall eller antispam filter.

Med "Internet Security" i programmets title henviser Kaspersky til, at denne sikkerhedspakke kan sikre brugerens computer imod alle typer af trusler og farer som ligger på lur i internettets afkroge.

Hvad får du helt konkret med Kaspersky Internet Security?

- En virusscanner som er prisvindende og i stand til at kortlægge og fjerne alle former for virustrusler og malware.

- En 2-vejs firewall som vil kontrollere alt datatrafik til og fra din computer, samt blokere angreb fra hackere og lignende tredjepart.

- Et antispam filter som tilknyttes din mail-klient og grundigt sortere i alle de e-mails du modtager og blokerer alt spam og junk.

- Et forældrekontrol-modul som er med til at gøre børns færden på internettet trygt og sikkert.

Derudover vil din computer med Kaspersky Internet Security installeret blive forbundet til Kaspersky Security Network, der gør det muligt fpr din computer at rapportere nye trusler eller angreb direkte til Kasperskys central virusdatabase - derfor vil nye og ukendte trulser på ingen tid blive kommunikeret ud til alle verdens Kaspersky-brugere, så truslen ikke overrumbler en computer.

Kaspersky Internet Security er oversat til dansk og indeholder udover de 5 listede egenskaber et væld af funktionalitet.

Du kan altid teste Kaspersky Internet Security gratis i 30 dage og vurdere om programmet lever op til dine forventninger.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]