Downloads

Downloads - Codec Pack - K-Lite Codec Pack Full 9.50Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 9.50
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 20 november, 2012
Størrelse: 14.31 MB
Producent: CodecGuide.com
Type: Freeware
Wikipedia: Link

K-Lite Codec Pack Full

Afspil alle dine videoer, film, lydoptagelser og videoklip med denne store codec pakke, der kan afspille alt fra DivX, MKV, WMV til MP4, MP3 og mange flere video- og lydformater.

K-Lite Codec Pack er en stor samling af codec, DirectShow filtre og andre nyttige plug-ins. Denne codec pack indeholder næsten alle de video- og lyd codec, der findes.

K-Lite Codec Pack Full kan afspille næsten alt det film og musik du smider efter den, hvad enten du har downloadet det fra Internettet eller rippet dine egne DVD film.

De codec som K-Lite pakken indeholder bruges til at kode og afkode de lyd- og videofiler, som dit musik eller dine film er gemt i. K-Lite udmærker sig ved at være en forholdsvis overskuelig og brugervenlig codec pakke.

K-Lite Codec Pack Full er altid opdateret med de nyeste codec, og et stort plus er, at man selv kan vælge hvilke codec man ønsker installeret.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]