Guides Video til iPad
Video til iPad

30 januar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Apples iPad er fremragende til at arbejde med og den har også plads til masser af musik og film. Men ikke alle videoformater er kompatible med iPad, da de forskellige versioner af Apples iPad kun understøtter H.264, MPEG-4 i MP4, MOV, M4A videoformaterne. Så ønsker du dine videofilm overført til din iPad, så har du brug at konvertere filerne direkte til iPad HD videoformatet.
Video til iPadDu skal starte med at tilføje de videofiler til Leawo Video Converter som du ønsker at konvertere til iPad. Det gør du enten ved at klikke på knappen "Add" og hente filerne ind i programmet - eller du kan "trække" videofilerne fra deres mappe og over i Leawo Video Converter.

Så snart videofilerne er listet i Leawo Video Converter kan du se detaljerede oplysninger om videofilen, f. eks længde, størrelse og hvorvidt der er tilføjet 3D-kvalitet til videoen.


Video til iPad


Det næste skridt er at vælge det korrekte output videoformat, så den færdige videofil kan overføres til din iPad. Under listen med videofiler, kan du se et felt kaldet "Profile:". Klik på pilen som peger nedad.

Du får nu vist alle de videoformater og enheder som Leawo Video Converter kan konvertere videofilerne til. Klik på enheden "iPad" og vælg nu den profil som matcher din iPad - er du i tvivl, så vælg "iPad HD Video(1280x720) (*.mp4)".


Video til iPad


Har du behov for at redigere i dine videofiler inden de bliver konverteret til iPad, så kan du klikke på "Edit" i menulinjen og foretage de relevante justeringer.


Video til iPad


Du er nu klar til at påbegynde processen med at konvertere videofilerne i iPad. Klik på knappen "Convert" i nederste højre hjørne og Leawo Video Converter starter processen.


Video til iPad


Så snart konverteringen er færdig kan du overføre de konverterede videofiler til iTunes og dernæst synkronisere dem til din iPad.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.