Guides - Sådan ripper du DVD og CD til iPod
Sådan ripper du DVD og CD til iPod

18 december, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

I denne lille artikel vil vi vise dig, hvordan du med det lille program MP4 Converter, kan rippe en DVD film eller en musik-CD til iPod MP4 formatet, så du kan se film og lytte til din musik på iPod.

MP4 Converter er et uundværligt program til din iPod, da du kan konvertere videoformater som AVI, MPEG til MP4 - MP4 er det format som Apples iPod bruger til afspilning af video.

Du kan også konvertere en musik-CD til MP4, så du kan flyde din iPod op med musik fra din hjemlige musiksamling. Det er nemt og hurtigt med MP4 Converter. Læs her hvordan du gør:


  1. Download MP4 Converter og installer programmet.


  2. Start MP4 Converter og du bliver præsenteret for et enkelt og brugervenligt design.


  3. Smæk en musik-CD eller DVD film i dit DVD-drev og klik på denne lille knap "Add" og vælg dit DVD-drev.


  4. MP4 Converter viser nu alt indholdet på din DVD eller CD. Klik nu på "MP4 Convert" og din DVD eller CD bliver nu rippet til MP4.

Download MP4 ConverterTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.