Guides - Fjern DRM-beskyttelse på din musik
Fjern DRM-beskyttelse på din musik

14 august, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Skal du have fjernet DRM-beskyttelsen fra din musik? Så findes der en del programmer til formålet. SoundTaxi Pro kan fjerne DRM-beskyttelsen fra iTunes M4P filer, men kan også konvertere M4P til MP3, M4P til WAV og M4P til AAC - så du kan nyde din musik på computeren, MP3-afspilleren, mobiltelefonen eller andre bærbare enheder.

Soundtaxi er også en velegent løsning til at fjerne den DRM-beskyttelse som TDC pålægger alt den musik du downloader via TDC Play til din computer eller mobiltelefon. Bruger du Soundtaxi til at fjerne DRM fra musik fra TDC Play kan du frit kopiere dine MP3 lydfiler, eller andet format, til alle dine elektroniske enheder. Soundtaxi håndterer også DRM på musik fra BibZoom og mange andre musiktjenester.


Fjern DRM fra iTunes M4P og TDC Play
Ved at bruge SoundTaxi Pro til at fjerne DRM-beskyttelsen fra din musik, kan du frit kopiere og overføre din musik fra computeren til forskellige enheder. DRM er en forkortelse for "Digital Rights Management" og bliver brugt til at begrænse brugen af musik downloadet fra f. eks iTunes Store og TDC Play. En DRM-beskyttet musikfil kan ikke kopieres til bærbare enheder - en træls begrænsning. Læs her hvordan du fjerne DRM-beskyttelsen i tre trin:


1.) Download SoundTaxi Pro og installer programmet. Soundtaxi er enkelt i sit layout og brugervenligt at betjene. Bemærk, at Soundtaxi beder dig om at installere et "enhedsprogram" ved siden af selve Soundtaxi - det er påkrævet til at håndtere DRM filer og derfor helt sikkert at installere


Guide til Soundtaxi2.) Vælg dine filer DRM-beskyttede M4P musikfiler fra computeren ved at klikke på "Select Files" (første gang du benytter Soundtaxi vil programmet selv åbne en placering på computerens desktop eller mappe, hvor en stor del af din musikfiler er placeret). Vælg de musikfiler du ønsker at fjerne DRM fra og klik på "OK".


Guide til Soundtaxi3.) Soundtaxi vil nu påbegynde processen med at fjerne DRM og konvertere din musikfiler til MP3 lydformatet. Hvis du ønsker at dine musikfiler skal konverteres til et andet lydformat end MP3, så klik da på knappen "Settings" og i boksen "Encoder for audio files" kan du vælge et andet lydformat.


Guide til SoundtaxiSå snart Soundtaxi er færdig med konverteringen kan du frit disponere over dine nye lydfiler. Ønsker du at fjerne DRM eller ændre lydformat på flere af dine lydfiler, så klik på knappen "Select Files" og tilføj flere filer til Soundtaxi.


Guide til Soundtaxi


Tip: SoundTaxi Pro understøtter batch konvertering af DRM M4P filer, så du kan konvertere mange filer på en gang.


Amerikansk side med programmer til fjernelse af DRM / beskyttelseTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.