Guides - Få undertekster på dine film
Få undertekster på dine film

24 oktober, 2011

Forfatter: Christopher Hammer

Når du downloader en film eller video fra Internettet, så er det sjældent at der følger undertekster med og i de fleste tilfælde er underteksterne på engelsk - i denne lille guide viser vi hvordan du nemt kan få undertekster på dine film.

Vi bruger et freeware programmet VLC (VideoLAN Client) til afspilning af filmen og viser dig de bedste sider, hvor du kan downloade undertekster på både engelsk og dansk.

Følgende sider har specialiseret sig i undertekster til de nyeste film og har selvfølgelig også undertekster til ældre film:


Danishsubscene.net


Subscene.com


Divxsubtitles.net


Opensubtitles.org


Du skal blot søge på filmnavnet f. eks "The Matrix", så får du en masse resultater, der er undertekster på alverdens sprog. En stor del af de nyeste film har danske undertekster som du hurtigt kan downloade.

Nu skal du downloade VLC (VideoLAN Client), der skal bruges til at afspille filmen og samtidigt vise underteksterne. Det er ret nemt at få VLC (VideoLAN Client) til at vise undertekster til en film eller video - du skal blot følgende disse trin:

  1. Start VLC (VideoLAN Client)


  2. Find den film du vil afspille og start film


  3. Du skal via menubjælken klikke på Video -> Subtitles Track -> Load


  4. Du skal nu navigere til den mappe du har gemt dine downloadede undertekster og vælge dem


Download VLC (VideoLAN Client)Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.