Guides Download film fra Netflix til din PC
Download film fra Netflix til din PC

5 januar, 2015

Forfatter: Christopher Hammer

Netflix er en filmtjeneste som tilbyder streaming af film til din computer, TV og diverse enheder. I denne artikel viser vi hvordan du kan downloade film fra Netflix, imens du streamer dem til din PC.

Til formålet skal vi anvende Audials Moviebox, der er udviklet specifikt til at optage, rippe og downloade film fra filmtjenester som streamer indholdet til brugerens computer. Den downloadede film kan Audials Moviebox gemme i diverse videoformater f. eks AVI eller WMV, så du frit kan afspille og kopiere filmen.

Start med at downloade og installere Audials Moviebox i Windows. Start herefter programmet op.

Fra hovedvinduet skal du skifte til "Save Video" vinduet som er placeret i sektionen "Streaming". Vælg her den profil via "Convert" du ønsker skal definere det video- og lydformat som den downloadede film skal besidde - f. eks WMV til video og MP3 til lyd.

Klik på knappen "Screen Recording" i midten af vinduet og et lille dialogvindue vil poppe op.


Download film fra Netflix


Klik på "Auto" og åbn herefter din browser. Surf ind på Netflix og udvælg den film du ønsker at downloade. Sæt filmen på pause fra det tidpsunkt du ønsker at downloade fra.


Download film fra Netflix


Klik på knappen "Start" i dialogvinduet "Screen capture wizard". Afspil nu filmen i din browser. Audials Moviebox vil automatisk spotte filmen og starte med at optage indholdet.


Download film fra Netflix


Vent indtil filmen er helt afspillet med at bruge din computer, da filmkvaliteten ellers kan forringes. Efter filmen er afspillet og optaget kan du via listen i "Save Video" sektionen klikke på "Save" knappen og filmen bliver nu overført til Audials afspiller på højre side af skærmen - gemt i det videoformat du angav tidligere.


Download Audials MovieboxTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.