Guides - DVD til WMV
DVD til WMV

26 juli, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

I denne lille guide vil vi vise hvordan du ripper en DVD til WMV videoformatet. Det kan være praktisk at konvertere en DVD film til WMV, så du har en backup af din oprindelig DVD film eller en kopi du kan dele med dine venner og bekendte. Læs her hvordan du nemt kan kopiere en DVD til WMV.

Til denne opgave har vi valgt at anvende softwaren Leawo DVD Ripper, der rippe en DVD til WMV video og en masse andre videoformater - softwaren understøtter nemlig også DVD til MKV, AVI, MPEG og et væld af bærbare enheder som Apples iPad og iPhone, samt mobiltelefoner og tablet computere fra alle de kendte producenter.

Fordelen ved Leawo DVD Ripper er, at softwaren er hurtig at indstille eftersom alle de vigtige indstillinger er i hovedvinduet. Du skal blot justere på 2-3 indstillinger og du er klar til at konvertere DVD til video.

Så snart du har loadet din DVD film ind i Leawo DVD Ripper kan du begynde at justere på indstillingerne. Du kan f. eks starte med at vælge dit output videoformat. Klik på knappen "Profile" og et pop-up vindue viser dig de mange muligheder softwaren tilbyder. For at gøre det nemmere for dig selv kan du bruge den lille søgeboks i nederste venstre del af pop-up vinduet - indtast "wmv" og vælg den øverste profil.

Du vil sikkert gerne beholde de danske undertekster som er på din originale DVD film. Klik på knappen "No Subtitle" og find "Dansk" - nu er underteksterne på den færdige WMV videofil på dansk, præcis som den originale DVD film.

Klik på knappen "Output" og vælg f. eks dit skrivebord som destination. Så vil Leawo DVD Ripper gemme den færdige WMV videofil på computerens skrivebord og du kan afspille den med det samme, kopiere den til en tom DVD eller sende den til dine venner og bekendte.

Når du er klar til at konvertere din DVD film skal du blot klikke på knappen i nederste højre hjørne og efter kort tid er din DVD film blevet konverteret til WMV.


DVD til WMV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.