Guides - DVD til MP4
DVD til MP4

26 juli, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Hvis du har en god DVD film og gerne vil dele den med dine venner og bekendte, så kan du konvertere din DVD til MP4 (MPEG4) reducere størrelsen på filmen og samtidigt have hele filmen liggende på din harddisk - klar til deling. Hvis du ikke er vant til at konvertere DVD til MP4, så har vi skrevet en guide til formålet.

Vi vil anvende programmet Leawo DVD Ripper til at vise hvordan du nemt kan konvertere film til MP4, så du hurtigt kan overføre eller brænde en kopi til en ven. Udover at konvertere DVD til MP4, så kan Leawo DVD Ripper også konvertere 2D film til 3D videoer i MP4 for en endnu bedre filmoplevelse.

Installér programmet i Windows. Indsæt din DVD film. Åbn Leawo DVD Ripper og load din film ind i programmet - det gør du ved at klikke på "Load DVD".


DVD til MP4


Vælg MP4 (MPEG4) som output format. Via "Profile" kan du vælge "MPEG-4 AVC Video Format(*.mp4).


Via "No subtitle" kan du medtage danske undertekster, hvis du ønsker dem vist på den færdige MP4 videofil.


DVD til MP4


Når du er klar og har foretaget de indstillinger som er nødvendige, så kan du begynde at konvertere din DVD til MP4. Brug knappen i nederste højre hjørne for at få gang i konverteringen.


Download Leawo DVD RipperTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.