Guides - DVD til MKV
DVD til MKV

3 juni, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Hvis du har behov for at rippe en DVD til videoformatet MKV (Matroska), eller et andet videoformat, så anbefaler vi at du bruger et program fra denne lille guide.

Vi har udvalgt programmet Leawo DVD Ripper til formålet, da vi mener at det nok er den nemmeste softwareløsning til at rippe DVD til MKV.

Leawo DVD Ripper ripper og konverterer DVD film til mange forskellige videoformater, herunder MKV, men den største fordel ved programmet er at den oprindelige videokvalitet bevares i MKV videofilen. Leawo DVD Ripper tillader også at konvertere 2D DVD til 3D videoer i MKV videoformatet, hvis du har et fjernsyn som understøtter 3D kvaliteten.


Sådan ripper du DVD til MKV


Download Leawo DVD Ripper. Installér programmet på din computer og start det op i Windows. Indsæt den DVD film du ønsker at rippe til MKV og klik på ikonet "Load DVD" i programmet. Du kan nu importere hele DVD filmen eller blot dele af den til Leawo DVD Ripper.


DVD til MKVDu skal nu vælge MKV som ouput videoformat i programmet. Via drop-down menuen "Profile" kan du vælge"MKV".


DVD til MKVHvis du klikker på det lille ikon med værktøjerne længst til højre for "Profile", så kan du indstille codec, bit rate, videoopløsning, aspect ratio, frame rate og meget mere ved den færdige MKV videofil.

Når du er klar til at konvertere DVD til MKV, så klik da på knappen "Convert" og Leawo DVD Ripper påbegynder processen med at rippe din DVD film til MKV.


DVD til MKVDownload Leawo DVD Ripper


Efter du har rippet din DVD til MKV kan du brænde din MKV videofilm til en tom DVD eller dele DVD filmen med andre brugere via Internettet.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email2013-01-09 15:37:07 - johnny
Hej, Er der nogen der kan hjælpe mig med et program til at kunne læse nogle filer som ligger på en hardisk og som er optaget igennem et USB stik på et Fjernsyn LG 47 helt nyt, når jeg har optaget en udsendelse på hardisken og sætter den til min pc, finder den ikke hardisken,

2013-01-09 15:29:56 - johnny
Hej, Er der nogen der kan hjælpe mig med et program til at kunne læse nogle filer som ligger på en hardisk og som er optaget igennem et USB stik på et Fjernsyn LG 47 helt nyt, når jeg har optaget en udsendelse på hardisken og sætter den til min pc, finder den ikke hardisken,
Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.