Guides - DVD til 3GP
DVD til 3GP

26 juli, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Har du brug for at kopiere en DVD til 3GP videoformatet, så behøver du ikke lede længere på Internettet - vi viser i denne lille hvordan du på en nem og hurtig måde kan konvertere DVD til 3GP videofiler til f. eks din mobiltelefon.

Til formålet har vi valgt at anvende programmet Leawo DVD Ripper, der kan konvertere en DVD til næsten alle tænkelige videoformater - inklusiv 3GP og mange andre formater til mobiltelefoner.

Så snart du har indlæst din DVD film i Leawo DVD Ripper, så kan du via "Profile" vælge den output profil du ønsker. Eftersom vi er interesserede i 3GP som output, så gør følgende:


Profile -> Mobile Phone -> 3GPP-3rd Generation Partnership Project (original size)(*.3gp)


DVD til 3GP


Du kan også vælge 3GP videoformater i andre opløsninger og størrelse alt efter dine behov. Klik på "Convert" i nederste højre hjørne for at konvertere din DVD til 3GP.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.