Guides - AVI til MP4
AVI til MP4

7 september, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

Har du brug for at konvertere AVI til MP4? Så vil vi i denne lille guide vise hvordan du nemt, hurtigt og gratis får AVI til MP4. Formålet er, at du kan afspille dine AVI videofilm på f. eks iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune og almindelige MP4-afspillere.

Til formålet, AVI til MP4, har vi valgt at bruge freeware programmet AVI to MP4. AVI to MP4 er yderst simpelt opbygget og gearet til, hurtigt, at konvertere dine videofilm til MP4.


  1. Download AVI to MP4. Start AVI to MP4 og du bliver præsenteret for et simpelt hovedvindue, hvor du med to klik er igang med at konvertere AVI til MP4.


  2. Klik på Open og vælg den AVI videofil som du vil konvertere til MP4. Programmet vil nu generere et tilfældig MP4 output navn - du kan ændre navnet ved at klikke på Save As knappen.


  3. Klik på Convert og programmet vil nu konvertere din AVI videofil til MP4 formatet. MP4-filen har samme video-indstillinger som din originale AVI videofil.


  4. AVI står for Audio Video Interleaved og er et videoformat, der bruges i Microsoft Video for Windows.

    MP4 er MPEG4, en forkortelse for Moving Pictures Expert Group-4. MP4 er et pålideligt videoformat der anvendes på næsten alle nyere digitale enheder som iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune og almindelige MP4-afspillere.


    Download AVI to MP4Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email2012-07-23 12:46:15 - Henrik Søe
Hej Christopher Hvad er forskellem mellem ovenstående og http://codecs.dk/?Guides/KonverterVideoerTilIPad/626 ? Sagen er den at jeg skal konvertere .avi til den filtype der nu kan bruges i itunes så de kan afspilles på evt Ipad som jeg overvejer kraftigt at købe. En anden ting. Nogle af mine .avi filer har undertekster tilknyttet som en seperat fil(husker ikke lige filtypen) men de skal jo vel lige integreres først så de bibeholdes inden konvertering til apple-kompatible videofiltyper. Hvordan gør jeg det? Har hørt om http://forum.videohelp.com/threads/99729-Add-permanent-subtitles-to-S-VCD-DVD-AVI-with-ffdshow-vobsub Er det måden at gøre det på?
Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Guides

Nyhedsmail

Om Guides på Codecs.dk:

På Codecs.dk skriver vi jævnligt guides til multimedia software og programmer, samt til hvordan du får mer ud af elektroniske enheder som iPod, iPhone, iPad, mobiltelefoner, smartphone og tablet computere. Temaet i vores guides er hovedsageligt hvordan du konverterer et videoformat til et andet videoformat. Temaer kan også omhandle hvordan en DVD-film bliver kopieret til harddisken eller hvilke codecs du skal installere for at afspille f .eks en AVI eller DivX videofil.