Downloads

Downloads - Codec Pack - FFDShow MPEG-4 Video Decoder 2013-06-12Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 2013-06-12
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 september, 2013
Størrelse: 3.81 MB
Producent: FFDShow
Type: Freeware
Wikipedia: Link

FFDShow MPEG-4 Video Decoder

FFDShow MPEG-4 Video Decoder tillader dig at afspille alle DivX, XviD, H.264, FLV1, WMV, MPEG-1, MPEG-2 og MPEG-4 film og videofiler.

FFDShow MPEG-4 Video Decoder er det bedste program, når du mangler et codec til afspilning af videofiler. FFDShow MPEG-4 Video Decoder anvender, modsat det originale DivX codec, næsten ingen CPU ressourcer på at afspille film og videofiler.

Med FFDShow MPEG-4 Video Decoder kan du desuden afspille MPEG-1 og MPEG-2 filer som f.eks VCD og SVCD film. En ulempe ved FFDShow MPEG-4 Video Decoder er dog, at du ikke kan afspille SVCD klip direkte fra den CD filen er på, men kræver at du udpakker videofilen til din harddisk først.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]