Downloads

Downloads - DivX - DivX Codec 9.0.0Kategori: DivX
Vores vurdering:
Version: 9.0.0
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 20 november, 2012
Størrelse: 62.94 MB
Producent: DivX
Type: Trialware
Wikipedia: Link

DivX Codec

Nu har DivX Codec lanceret den nyeste version af det populære codec DivX. DivX indeholder alt hvad du behøver for at afspille alle typer af DivX video - også det nye DivX Media format.

DivX er anerkendt som et af de bedste container formater til video materiale. DivX Codec er en avanceret digital video kompressor, der gør det muligt at afspille DivX video i den videoafspiller du foretrækker.

Indeholdt i softwaren er DivX Player, der afspiller selve DivX filen. DivX Community Codec forbedrer selve kodningsprocessen, når du konverterer eller laver dit eget DivX materiale.

DivX Web Player er et smart lille program, der gør at du kan downloade film eller film klip og afspille det direkte i din browser.

DivX Converter, der gør det muligt at konvertere næsten alt digital video til DivX formatet. DivX er et kraftigt kodningsværktøj, der blandt andet kan justere undertekster til film og giver dig fuld kontrol over selve DivX afspilningen.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]