Downloads

Downloads - Drivers - Device Doctor 2.0Kategori: Drivers
Vores vurdering:
Version: 2.0
Tilføjet: 25 april, 2010
Opdateret: 10 oktober, 2012
Størrelse: 6.68 MB
Producent: DeviceDoctor.com
Type: Freeware

Device Doctor

Opdater alle dine hardware drivers helt gratis med Device Doctor. Device Doctor har en online database med over 10 millioner drivers og alle de største hardware producenter er repræsenteret i databasen.

Device Doctor er et rigtigt nyttigt og godt program, der modsat alle de kommercielle driver-opdateringsprogrammer ikke koster penge at bruge. Du bliver hurtigt glad for Device Doctor som i et yderst enkelt interface scanner din stationære eller bærbare PC for gamle drivers og rapporterer hvilke drivers til hardware komponenter som du bør opdatere.

Med Device Doctor finder du drivere til alle slags hardware komponenter som f. eks bundkort, lydkort, netkort, grafikkort, keyboard, printer, mus, skærm og mange flere hardware enheder.

Du skal blot klikke på Begin Scan og Device Doctor vil nu scanne din computer for forældede drivers. Efter scanningen viser Device Doctor download-link til den nyeste version af en driver, der er forældet på din computer. Du kan så klikke på download-linket og vupti har du enten en EXE-fil eller en ZIP-fil med driveren - kør EXE-filen eller udpak ZIP-filen og du kan nu opdatere dine drivers til den nyeste version.

Device Doctor er nok et af de bedste program til opdatering af dine drivere og klart en favorit valg hos redaktionen. Vær dog opmærksom på, at Device Doctor også installere et tredjepartsprogram kaldet "Speed Up this PC" - slet det igen, da det blot er reklame.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]