Downloads

Downloads - Decrypter - DVD Decrypter 3.5.4.0Kategori: Decrypter
Vores vurdering:
Version: 3.5.4.0
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 31 oktober, 2012
Størrelse: 0.80 MB
Producent: DVDDecrypter.com
Type: Freeware

DVD Decrypter

DVD Decrypter er en effektfuld og hurtig DVD ripper, der kan dekryptere og kopiere en DVD til din harddisk.

DVD Decrypter fortjener en plads i solen som en udmærket freeware DVD ripper. Programmet er nemt at anvende og det tager ikke lang tid at rippe en DVD film. De indbyggede funktioner indeholder ret avancerede aspekter og gør det muligt at arbejde med at rippe DVD-film på et ret højt niveau, hvis man som bruger ønsker det.

Du kan prøve programmet Video Converter Ultimate, der både ripper DVD film og konverterer video til DVD.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]